EIGENLIJK HELEMAAL NIETS…

Maar wij combineren graag het nuttige met het aangename!
Heb je interesse in online adverteren, maar is het niet je plan om een schot hagel over Nederland te jagen en je maar af moet wachten waar je te zien bent en óf je überhaupt wel te zien bent?

Wij bieden een netwerk van ruim 400 lokale nieuwswebsites. Dat is breed inzetbaar via RTB, maar ook precies in die plaatsen waar je jullie bedrijf of merk specifiek wil promoten.
Heel gericht inzetbaar om lokale vestigingen te promoten, denk aan autodealers, regiokantoren, nieuw te openen filialen, franchiseketens zoals bouwmarkten of tuincentra.
Wij noemen dat LORB: Lokaal Online Relevant Bereik.

Je brengt je dealers of vestigingen AVG-proof onder de aandacht bij geïnteresseerde lezeres van hun lokale nieuwswebsite. Tussen ‘de lokaliteit’. Rich media, advertorials (native), iab-formaten, wij hebben altijd een scherpe prijs voor je en zorgen dat je na de campagne een heldere analyse ontvangt met de resultaten.

En dat kan ook in combinatie met radio, zo sla je twee vliegen in één klap.
Meer weten? Stuur ons een bericht via het formulier en wij informeren jou en je collega’s tijdens een smakelijke lunch mét de Croquetten van Heeren van Loosdrecht over de mogelijkheden van E Power Radio én Online! En de friteuse… die laten we staan. Bij je eerste boeking brengen we dan ook nog een doosje borrelhapjes voor de eerstvolgende vrij-mi-bo ?

    Je naam (required)

    Bedrijfsnaam (required)

    Je mailadres (required)

    Je bericht